So-direktorica Bosch BASF Smart Farming (BBSF) GmbH

Gospa Cifre Wibrow je so-direktorica novo ustanovljenega skupnega podjetja Bosch BASF Smart Farming (BBSF) GmbH, ki ima sedež v Kölnu v Nemčiji.

Podjetje vodi v partnerstvu s so-direktorjem družbe Florianom Gwodszom. Skupaj upravljata vse večjo ekipo, določata strateško usmeritev podjetja in se osredotočata na razvoj, trženje in prodajo edinstvenih proizvodov podjetja – Smart Spraying in Intelligent Planting Solution.

Gospa Cifre Wibrow je poslovodna direktorica z veliko izkušnjami. V podjetju BASF je več kot 20 let delala na področju mednarodne kmetijske industrije. V družbi BASF je opravljala pomembne poslovne in trženjske vloge v svetovnem merilu, vključno z vodenjem podjetja na okrajni ravni v Španiji in Avstriji. Pred tem je bila vodja proizvodnje pri K+S/Compo, odgovorna za uvedbo novih linij gnojil na južnoameriški trg.

Predana kmetijstvu in prepričana v pozitiven vpliv, ki ga bo nova tehnologija na to industrijo imela še naprej, je odločna zagovornica trajnostnih kmetijskih praks, ki bodo koristile kmetom, družbi in okolju.

Gospa Cifre Wibrow je na univerzi Universidad-Politécnica de Valencia (UPV) v Španiji diplomirala kot inženirka kmetijstva in magistrirala iz trženja na ESADE Business School v Barceloni (Španija).